Bajs

Allt är så jävla ovärt!


Påsklov(:


HAHAHAHA!!!


Fet mä bajs

Haha jag ha damp typ! Nella gick nyss å duscha å jag ska typ lägga mig:p idag ha jag varit på skolan fett mä bajs vi hade två lektioner:p okej(: godnatt:D

 


Hehe

Jafan om man har tråkigt nån gång kan man ju ba kolla hur många topps man får igenom töjningen...(;


Uncover

 
Tja! Sitter hemma med nella. Nella sover för ovanlighetens skull ;P i helgen ha jag inte gjort ett skit! jag ha bara vara hemma för ett typ sjuk! Men jag gick på skolan idag dels för jag ville träffa alla brudar men om jag må så här imorn ska jag stanna hemma tror jag:(  Hoppas jag bara är frisk tills helgen för då är det åsele marka jö:) Så ikväll ska jag bara ta det lungt kanske va me nella :)

Upp

Ingen bra dag idag! vaknade å må skit, blir så jävla sur och less när man får veta att folk ljuger och överdriver! å sen är jag sjuk också! kan dagen bli sämre! -.- Tur att jag ha min älskade harry potter! :)
 

Krig

Jag har då kommit på om jag skulle vara kung nån gång så skulle jag vilja bli det typ på 1600 talet! Fara ut på strider å ta skatter av kyrkan! Fan va nice! Nu sitt man bara på en stol, vinkar fint och ler...:/

Ut me skotern nu


Fuck

Ååh va sur jag bli lånade ut min skoter hjälm förra veckan och fick reda på att skärm helvetet ha gått sönder! Ska fan aldrig låna ut nå igen! Jävla bajs!

Tja!

Antingen får du en player eller en fet jävel.

Fisk.

tjo bre! sitter hemma hos världens bästa nella! :D Vi ska städa haha... jag sitter och läser blogar och nella läser nån jävla bok:P bra vi är på att städa! I dag ha vi ba slöat vaknade nån gång efter ett idag så ha inte gjort så mycket. Nella som hos mig inatt! kommer väkligen kännas konstigt att inte sova med hon varje natt i fortsättningen :P Aja igår tog jag och nella ba en lungn dag! var hemma hos mig for ut å raggade lite å sen for hem å sov:) i Fredags var sista praktigs dagen! ÄNTLIGEN!!!!! Aja lite av det som hänt på sistone:) 

RSS 2.0