Ipad 3?

Bena värker, armarna kan inte vara stilla. vadå jag lyssnar på musik! och jag kan intie vara still! men aja jag har ju inte heller sagt att jag är normal.. Nu ha jag bestämt att jag ska köpa en ipad 3, när den har kommit till Sverige. hallå vi lever ju fan i 1012! men är det värkligen värt att köpa när jag har en iphone 4S liksom.. men jag tror det, ja jag kan ju köpa en Ipad 2 bara men det känns som onödigt om jag ändå ska köpa en köp man ju det nyaste! Men jag tror fan jag ska köpa än nu! vet nån när dom kommer t sverige?? hahah jag längtar! ;* 


Skrillex


Okej?

Livet det blir bara bättre och bättre, men om det ska bli bättre och nästan bäst så måste det gå sämre ibland. man måste vara ledsen ibland och inte alltid vara så jävla glad jämt, för om man blir depp så kan man bara bli gladare sän. Men vadå man måste leva med att man är barn att man är under arton jävla år och att det är två stycket som bestämer över än. Hur mycket man hatar dom eller älskar dom så har man inget val det är dom två som bestämer vad man får och inte. för när man är under arton år så far man inte bestäma någontin, man räcknas bara till ett okunigt liten barn, som snart ska bli stor och ska bestäma själv. och så ska alla smarta och ansvarsfulla vuxna omkring än ha lärt dig allt som du måste kunna tills du blir själv vuxen. dom ska ha skydat dig från allt farligt och sånt som du kan bli skadad av. Men vafan ett barn soma aldrig har fått testå någonting nytt, fått göra någonting som är skadligt och som man kan bli lite skadad av, dom är inte redo för ett vuxet liv för dom har aldrig märkt vad som händerom man gör fel. och det är så jävla mycket bättre om man gör dom där sakerna när man är ung och dum så vet man att det inte är bra. då kan föräldrarna ist stå där och säga, nu har du gjort det, har du lärt dig något? för kan ni förstå barn vill ändå testa nya saker. än om det kan skada dom så kommer dom att tästa än vad dom vuxna säker. så för att lära ett barn att bli en ansvarsfull vuxen måste man släppa på dom där jävla tyglarna och låta barnen göra någonting! okej?


Bara för att jag är så jävla bra.

Försök inte förstå mig, men älska mig inte heller.


Bra jag lovar!


Liten bildbomb från idag^^


Haaaaallå

Hej alla underbar och dom mindre underbara, idag då jävlar har jag typ inte gjort nå! Eller jobba blondera håret.. Igen. Och ja bara en vanlig dag. Imorn far jag och underbara Enya och Ragna till Lycksele Kuligt säger jag ju bara! Ha det gött så hörs vi Imorn:) bild här nedanför på mitt nya hår:))

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3305449/images/2012/pic_194100413.jpg" class="image">


Men hej!

Sitter och har min första riktiga lektion idag, nä men jag har haft np hela jävla förmiddagen i biologi fett drygt! Och jag kan inte heller säga att det gick så bra heller... Aja skriver mer sen;)


Hanna W

Hanna W! Jag gillade Hanna i huset, hon var rolig och mycket provocerande mot dom ande och det behövde dem. Men det jag inte gilla med Hanna var att hon var ganska överdrivande i dom flesta tillfällen och hon var så elak mot Joe när han sa att han gillade hon. Men jag tycker det var grymt dåligt att Hanna hoppa av iaf hon kanske inte skulle ha vunnit men inta ha hoppa av så tidigt.


Bara så bi vet så äger jag er!;)


BB

Sitter och ser på BB, det är typ tusen reklamer Allvarligt det är jätte drygt! Och förresten jag skulle skriva vad jag tyckte om varje deltagare men ist för varje dag gör jag de två gånger i veckan en fån för den som åkte ut och en gång en annan:) haha fattar ni?;)


Chacha bloggen;)

Men Tjenare, tyvärr har de inte blivit något bloggande idag pga jag inte har haft något internet eller någon vilja. Igår som sagt drog jag till Lotta och såg melodifestivalen och sov där. Så idag vaknAde vi.. Åt något å sen gick ut me elsa efter de så gjorde vi oboy och satt oss ute och fikade. Ja vi hade grävt en grop och hade mysigt eller det var ingen grop det var en soffa. Och hade mysigt:]


Melodifestivalen!

Nu jävlar rösta på Ulrik nu vafan för han ska vinna nu! Har ring och röstas typ 40 gånger och ansat lika många;) så nu har jag slut på pengar haha:/


Omfg

Hahaha jag sitter och kollar kommentarer och hitta den fina kommentar: hahahhahahahahahaah som du ser ut!!! Och nu så ska jag berätta för er att jah inte bryr mig ett piss om såna kommentarer okej? Jag vet vem jag är hur jag ser ut och hur jävel bra jah ser ut så om ni ska lämna såna kommentarer för att försök göra mig ledsen så är det helt meningslöst;) för jag älskar mig själv! Och du jag ser din ip adress så jag vet vem du är ba så du vet;)


I stugan

Sitter i stugan och myser, vi har gjort fruktsallad och har en massa godis. Snart blir det big brother sen sova, haha jag vet att jag har kul på en fredagskväll! ;)


Snart stugan

Nu har jag städat packat duschat så drar jag till stugan. Men det är lungt för jag kan blogga lika mycket där:) men iaf ha en trevlig. Helg alla!:)


Hej

Mina rubriker är så meningsfulla ibland;) jag har beslutångest om ikväll, ska kg stanna nere på vilhel eller ska jag dra upp till stugan? Men om jag snabbt nere då så vet jag inte vad jag ska göra eller vart jag ska sova och om jag drar till stugan så kanske jag får grymt tråkigt. Jag vet ju inte, men jag tror jag ska fara till stugan ikväll och far hem Imorn:) men ja nu måste jag städa iaf hörs;)) såg att jag var på tvn idag:D


Dagens outfit

Body från bik bok
Shorts från black rinse
Kavaj från h&m
Klart jag har gått så här hela dag, det är ju vår och snart plus grader vafan;)


Joe!

Joe! jag tänkte börja berätta vad jag tycker om Joe, han tycker jag är en gullig norrläning bara lite jobbit ibland när man inte hör vad han säger ibland. men jag tycker han är lite töntig när han säger att han ska hoppa av för att dom andra busar så mycket och de.. det är jy BB vi ser och inte något raport eller nå. men jag gillar han ändå grymt mycket och tycker inte han ska åka ut!


Big brother

Jag är typ en big brother nörd och nördar BB 24/7! Men nu tänkte jag skriva varige dag eller så ofta jag kan o varige deltagare och vad jag tycker om dom, med start dag så första inlägget kommer snart:)


InternationellA kvinnodagen

Idag är det internationella kvinnodagen, ja egentligen vad de betyder har jag ingen amning om, bara att de är nå bra mot alla kvinnor. Så glad internationellA kvinnodagen eller nå;)


Tröjan du hatar

Jag ser på Greys anatomy det är dubbel Avsnit så jag missar big brother så få se de på mobilen sen:)


Frun min<3

Visst vet du att jag älskar dig mest av allt!<3


Livet är galet! Men jag älskar de;)

Men Tjenare bloggen, funderar på att börja blogga lite igen.. Så ska försöka fixa en dator så kan jag skruva lite mer, för det är så drygt att alltid bara skriva med mobilen. Eftersom min dator har fått damp kan jag inte starta den längre -.- aja uppdaterar senare:)


Blogg paus

Jag kör en liten blogg paus här tills efter helgen så vi hörs!;))


RSS 2.0